Vendi I punës: Tiranë, Shqipëri

Në emër të klientit tone, DEKRA Arbeit Albania shpall konkurs për:
Numërues Stoku Shqipëri
Vendi I punës: Tiranë, Shqipëri

 

Jemi duke rekrutuar persona të gatshëm për të punuar gjatë ditëve të javës, por edhe gjatë fundjavës (sipas projektit). Personat që mund të punojnë vetëm gjatë fundjavës, janë gjithashtu me interes për ne.


Numëruesit e stokut do të marrin trajnimet e nevojshme dhe mbështetjen për t’u bërë antarë kyç të ekipit.


Aftësitë e kërkuara:


• Përvojë e mëhershme në magazinim, eksperiencë në shitje;
• Nuk nevojitet eksperiencë e mëparshme në numërim stoku sepse personat që do të rekrutohen, do të trajnohen nga punëdhënësi;
• Përvojë në Shërbim ndaj konsumatorit është avantazh;
• Aftësi për të punuar nën presion;
• Aftësi për të punuar në grup;
• Në gjendje të ndjekë instruksione dhe procedura;
• Njohuri bazë në matematikë dhe të gjuhë angleze;
• Gatishmëri dhe fleksibilitet;
• I gatshëm për të udhëtuar / Leje Drejtimi kategoria B përbën avantazh;
• Në gjendje të punojë me klientë dhe kolegë të ndryshëm në baza ditore.


Ky rol gjithashtu do të përfshijë orare të ndryshueshme pune; punë në orët e para të mëngjesit dhe gjatë orëve të natës, kjo nënkupton që e kemi të pamundur të punësojmë persona që nuk i përkasin grupmoshës 18-40 vjeç.

 

Nëse jeni të interesuar për të aplikuar, ju lutem na kontaktoni ne kanalet e mëposhtme:

E: info.al@dekra.com

Tel.: +355 69 702 3102

 

Ju gjithashtu mund të regjistroheni ne https://chatyourjob.com/albania#/ dhe mundësitë më të fundit të punësimit vijnë me një herë në telefonin tuaj!


Afati I konkurimit: Deri në plotësimin e pozites
Shënim: Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për pozicionin. Aplikimet do të ruhen në databazën e DEKRA, të dhënat tuaja personale trajtohen në konfidencialitet të plotë konform ligjit Nr. 9887, datë 10.03.2008, ndryshuar me ligjin Nr. 48/2012, ndryshuar me ligjin Nr.120/2014. Ju falenderojmë për mirëkuptimin!