Nëse lansoni një produkt të ri ose dëshironi të forconi vetëdijen tuaj për markën, ne ju ofrojmë partneritet të besueshëm në organizimin e aktiviteteve të përmirësimit të shitjeve. Ne organizojmë aktivitete promovuese në dyqan ose jashtë dyqane të cilat përfshijnë prezantimin (dhe / ose shitjet) e produkteve tuaja, marrjen e mostrave dhe aktivitete të tjera të përmirësimit të shitjeve në varësi të nevojave tuaja.